Drivs med WordPress

Registrera dig på denna webbplats

Här ställer ni in vad som ska visas om ert bolag på sidan "Anslutna hyresvärdar".

Ladda upp er logotyp som ska visas. Använd i första hand en bild i .png-format med minst storlek 400x400 pixlar.

Ange en kort beskrivning av er själva, denna text visas på sidan "Anslutna hyresvärdar".

Här anger ni en e-postadress som visas för sidbesökare för allmän kontakt. Lämna tomt för att inte visa någon kontakt-epostadress.

Ange telefonnummer för kontakt för ringlänken. T.ex. med landskod (0046 för sverige), utan inledande nolla. Undvik mellanslag eller bindestreck i detta fält. Lämna tomt för att inte visa något telefonnummer.

Ange samma telefonnummer som ovan som du vill att det ska visas. T.ex. utan landskod, med inledande nolla, mellanslag och bindestreck. Lämna tomt för att inte visa något telefonnummer.

Här ställer ni in om ni vill få intresseanmälningar från denna hemsida vidarebefordrade till er egen e-postadress. Denna adress är inte synlig för sidbesökare, utan används endast internt för kontaktformulär.

Ange vilken e-postadress att skicka intresseanmälningar som inkommer via formuläret på sidan "Intresseanmälan" till.

Markera samtliga typer av hyresobjekt ni erbjuder. Denna inställning avgör vilka typer av intresseanmälningar som ni kommer att ta emot.

  • Skapa nytt val

Här kan ni ange om ni endast vill ta emot intresseanmälningar för hyresbostäder av särskilda storlekar. Markera de storlekar som ni har i ert bestånd, så kommer endast dessa intresseanmälningar att skickas till er.

  • Skapa nytt val

Registreringsbekräftelse kommer skickas med e-post till dig.


← Gå till Bo-i-Nordmaling.nu